NIFP Zuid-Holland zoekt psychiaters

Het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP), dienst Zuid-Holland, zoekt psychiaters.

Het NIFP is hét expertisecentrum voor forensische psychiatrie en psychologie.
Wij leveren kennis en kunde op gebied van zorg, indicatiestelling en rapportage aan justitiële en maatschappelijke ketenpartners.

Onze psychiaters voeren dan ook zeer gevarieerde werkzaamheden uit, zoals het behandelen van patiënten met psychiatrische problematiek in penitentiaire inrichtingen en de advisering van de rechtbank over detentiegeschiktheid en de noodzaak tot pro Justitiarapportage.

Wij zoeken psychiaters voor wie het een uitdaging is te werken in de niet alledaagse omgeving van geestelijke gezondheidszorg in het gevangeniswezen en de rechtspraak. Ervaring met sociaal psychiatrische problematiek en een NRGD registratie is een pré maar geen must.

Het NIFP Zuid-Holland is gevestigd op een centrale locatie in de Haagse binnenstad nabij Paleis Noordeinde.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de vacatures? De volledige vacature staat op de website Werken voor Nederland. U kunt ook contact opnemen met de manager Zorg en Rapportage van NIFP Zuid-Holland, Renée Sevinga, telefoon 06 46 96 01 18.

Het NIFP is een landelijke dienst van de Dienst Justitiële Inrichtingen, onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid.